top

 
LED gadebelysning  med SmartNode fra HESS

Hess LED vej- og pladsbelysning

Vej- og gadelamper i tidløst design.

Hess er førende på det internationale belysningsmarked med et respekteret navn indenfor innovativ og attraktiv udendørsbelysning og har desuden et stort sortiment i vej og bymrums møbler som matcher deres belysningsarmaturer.

Ring på +45 4353 5335 


LED lysmast 1-2-3 LED moduler fra 2320 - 8189 Lumen Styring: 1-10V - DALI - SmartNode 3-4000 Kelvin RENO ELEMENTS fra HESS

RENO ELEMENTS, LED Lysmast

RENO er en ny LED lysmast til belysning af torve, pladser, stier, veje osv.  Lysarmaturet består er fremstillet i et enkelt stykke. De forarbejdede aluminiumsprofiler fremstilles til den ønskede længde i ét stykke, og udsparingerne til elementerne skæres nøjagtigt på de ønskede steder. Dette resulterer i et minimalistisk såvel som elegant armatur med perfekt integrerede elementer - uden skyggehuller.

Med højder på fire til seks meter fokuserer RENO ELEMENTS-linjen netop på, at opfylde de mest varierede belysningskrav i byområder. Takket være state-of-the-art LED-teknologi giver den lys, der er yderst homogent. Og ved at kombinere dem med en række lysdæmpnings- og lysstyrings-systemer øges effektivitet og intelligens. Med SMART RENO ELEMENTS er det muligt at fremhæve højdepunkter om natten - såsom planter, springvand, skulpturer eller facader. Dette gøres nemt med de ekstra spotlights, der er perfekt integreret i armaturet. 

RENO ELEMENTS er udviklet til byrummet i dag og i morgen og udstyret med elementer, der gør binder tingene sammen i byrummet. Højttalere, overvågnings kameraer, informationsdisplayer, WLAN, e-mobilitet og ekstern strømforsyning skaber kommunikative, informative og indbyrdes forbundne leveområder.

Leveres med 1-2-3 LED moduler fra  2320 - 8189 Lumen.  Styring: 1-10V - DALI - SmartNode. 3-4000 Kelvin.

​​Som en del af RENO ELEMENTS produktfamilie indgår desuden både pullert, en barrierestolpe, en affaldsbeholder og en bænk i matchende RENO ELEMENTS-stil. 

Download pdf 


LED gadelampe NOVARA med DALI - SmartNode fra HESS

NOVARA, LED Vejarmatur

NOVARA er et nyt LED vejarmatur til belysning af torve, pladser, stier, veje osv. Det består af et armaturhus i aluminium kombineret med rustfri stål. Armaturet kan både anvendes som mast, pullert eller til væg. 

Farvestandard: mat metal, sølvgrå eller efter ønske. 

Leveres med 1-2-3 LED moduler fra 2320 - 8189 Lumen. 
Styring: 1-10V - DALI - SmartNode.
3-4000 Kelvin.

Download pdf


LED vejbelysning LED gadelampe IP65 DALI StepDIM AstroDIM LED LEVO3 O3 18-53W 2700-3000-4000 Kelvin AVILA-VILLAGE300 fra HESS DELUX DENMARK

AVILA - VILLAGE300,
LED Vejarmatur til væg, wire og mast

AVILA og VILLAGE 300 er to designarmaturer i et elegant, dekorativt og minimalistisk design.

AVILA og VILLAGE 300 vejarmaturer opfylder de højeste krav til funktionalitet og effektivitet: Lysarmaturerne indeholder den mest moderne LED-teknologi, og en bred vifte af optik samt innovative dimming-systemer sikrer, at lamperne er udstyret til at opfylde stort set alle lyskrav. Derudover er armaturerne udstyret med en state-of-the-art og ekstremt kraftfuld LEVO3-teknologi med en maksimal nominel indgangseffekt på 53 watt. Dette giver en række forskellige belysningsegenskaber - fra asymmetrisk til asymmetrisk bred, dyb eller højre belysning klar igennem til rotationssymmetrisk - og har således en særdeles bred vifte af applikationer, selv i højder på op til 6 meter.

Til væg, på wire eller på mast op til 6 meter.
Armaturhus i aluminium og i IP65.
LED LEVO3 O3,  fra 18-53W (2700-3000-4000K).
DALI, StepDIM eller AstroDIM

AVILA - download pdf

VILLAGE - download pdf

LED vejbelysning LED gadelampe IP65 DALI StepDIM AstroDIM LED LEVO3 O3 18-53W 2700-3000-4000 Kelvin AVILA-VILLAGE300 fra HESS DELUX DENMARKLED vejbelysning LED gadelampe IP65 DALI StepDIM AstroDIM LED LEVO3 O3 18-53W 2700-3000-4000 Kelvin AVILA  fra HESS DELUX DENMARKLED vejbelysning LED gadelampe IP65 DALI StepDIM AstroDIM LED LEVO3 O3 18-53W 2700-3000-4000 Kelvin VILLAGE300 fra HESS DELUX DENMARK


LED gadelampe med højtaler overvågningskamera og WIFI ARINI fra HESS

Arini, LED spot og mast

Med den nye, fleksible ARINI LED gadelampe, får man multifunktion og variabel belysning i et. Spot, wide eller Gobo, samt mulighed for indbygning af højttaler, kamera og wifi. Findes i et bredt sortiment i farver og design.

Download pdf

Teknisk information


LED Vejmast med WIFI, sikkerhedssystemer og opladerfunktion City Elements fra HESS

City Elements, lysmast og pullert med LED

Med HESS' City Elements får du et ubegrænset repertoire indenfor LED vejbelysning, som rækker ind i fremtiden. Blandt mulighederne i denne lysmast er indbygning af mobilopladning, WiFi, sikkerhedssystemer og digitalt display. Det er lys og multifunktionalitet i ét.

Download pdf 

City Elements 200 - Download pdf

Hess | CITY ELEMENTS (Special Solution)

Intro video for Hess special belysnings løsninger til det urbane byrum. 


LED lysmast og pullert med overvågningskamera, WI-FI, opladerfunktion osv. i flere farver City Elements fra HESS
LED gadespot med højtaler, overvågningskamera, opladerfunktion osv. i flere farver Arini fra HESS

LED vejbelysning pullert mast City Elements fra Hess - DELUX DENMARK

Hess City Elements 200 katalog

LED mast pullert LED vejbelysning fra Hess - DELUX DENMARK

Hess City Elements referencer

Hess City Elements katalog

Hess Lighting katalog

Hess Street Furniture katalog

LED vej- og pladsbelysning, LED gadelamper, pullertlamper, byrumsmøbler fra Hess - DELUX DENMARK

Hess Lighting katalog 2018-2019

LED vej og pladsbelysning, LED gadelamper, parklamper, pullertlamper og byrumsinventar fra Hess - DELUX DENMARK

Hess reference bog

LED vej- og pladsbelysning, LED gadelamper parklamper pullertlamper og byrums møbler fra Hess - DELUX DENMARK

Hess informations brochure