top

 

Udvalgte udendørs belysningsprojekter & referencer

KIRKEVANGEN - BROEN EGEDAL

Egedal Kommunes større Smørum / Smørumnedre er forbundet med den mindre landsby Smørumovre via Kirkevangen, der med en bro føres over den trafikerede Tværvej. 

Broen er indrettet med et spor til biltrafik og et spor til dobbeltrettet cykelsti/gangsti. Da der samtidig er marker på hver side af broen, er der derfor behov for at færdslen er veloplyst henover broen. -Men uden at lyse generende ned på den trafikerede Tværvej nedenunder. 

Det er lykkedes med det nye SideIS One -armatur, der sidder i autoværnet på begge sider af broen. Med sin lave montagehøjde spreder lysarmaturet lyset ud over kørebanen, uden at blænde trafikanterne på broen, hvad enten det er gående, cyklende eller kørende. 

Lyset er blevet til i godt samarbejde med Exlumi og Egedal Kommune, og der sidder i alt 12 armaturer fordelt ligeligt på hver side af den ca. 90m lange bro -men forskudt, så der opstår en så jævn fordeling af lyset som muligt med så lang en afstand mellem armaturerne som det næsten er muligt.

Kronen, Vanløse

Til Kronen Vanløse har DELUX DENMARK blandt andet leveret Superlight 1 på mast , Ecovision til facaden og Nightpath pullerter til boligtaget. Alle produkterne er fra Willy Meyer, som er et gammelt tysk kvalitetsbrand med moderne design og ny teknologi, der passer til arkitekturen i Kronen Vanløse.


 

 

 

ALLER HUSET

DELUX DENMARK har leveret udendørsbelysning til Aller huset i København.

Ved udendørs areal omkring ALLER HUSET har vi leveret 5 stk. 9,5 meters pladsbelysningsarmaturer,

samt 33 stk. MP260 pullert fra Hoffmeister.