top

 

DELUX DENMARK er blandt landets førende leverandører til det professionelle belysningsmarked, både hvad angår udendørs- og indendørs belysning. Men vi er mere end blot en leverandør af belysningsløsninger. Med mere end 30 års erfaring i baghånden, ser vi det som vores fornemmeste rolle at rådgive og vejlede vores kunder, så de får de bedst tænkelige løsninger indenfor belysning. Vi er dermed ikke alene en leverandør, men en sparringspartner både før, under og efter projektstarten.

For lys er ikke bare lys. Den rigtige lyssætning er afgørende for vores tryghed, sundhed og komfort. Bedre belysning øger produktiviteten i storrumskontoret, sænker indlæggelsestiden på sygehusene og meget mere.

Skræddersyede løsninger
Vi hjælper vores kunder med at kortlægge deres behov, for herved at finde de helt rigtige armaturer og lysstyringer. Og når kundens ønsker ikke kan dækkes af gængse standardapparaturer, skræddersyr vi belysningsløsninger i samarbejde med arkitekter og ingeniører. Flere af vores producenter kan også fremstille armaturer efter specifikke ønsker fra kunden.

Europæisk kvalitet og design
Belysning er en vigtig investering i ethvert projekt, og derfor bør denne også være langsigtet. Derfor sætter vi kvalitet og design i højsædet og samarbejder kun med de bedste belysningsproducenter fra Europa. Det betyder, at vi kan stå inde for alle dele af produktionen og kan garantere, at de endelige produkter har en lang levetid og simpel vedligeholdelse. Med en produktion placeret i Europa er man også sikret korte og fleksible leveringstider.

Belysning bør være en langsigtet investering. Derfor sætter vi kvalitet og design i højsædet”

Ring på +45 4353 5335

Ved opgørelsen af leverede projekter i 2021 kunne vi næsten fylde et helt Danmarkskort med gode samarbejder og heraf opståede, spændende referencer!

Det kom der dette overblik ud af, som vi er stolte af at dele på vores hjemmeside.

Gå på opdagelse! Klik på det interaktive Danmarkskort, der åbner i et nyt vindue som PDF De røde markeringer fungerer som links videre til stederne, som bestemt er et besøg værd.