top

InstaLighting

InstaLighting er noget af det mest robuste LED-belysning, der findes på markedet i dag. Mere end 30 år i branchen og med både udviklings- og produktionscenter i Brilon i Tyskland.

Det er håndliste belysning i et udvalg af optikker og styringsteknologi, monteret i håndlister overalt i verden, -bl.a. specielt for Deutsche Bahn i Tyskland men også herhjemme på mange Metro og DSB stationer -siden 2006 med stor succes.
InstaLighting er formentlig de eneste, der kan levere driftssikre LED-håndlister og nedgravnings-armaturer med eller uden driver, dvs. 24V, 48V DC eller simpelthen direkte 230V AC, baseret på mange års erfaring og brug af deres produkter verden over, hvad enten det er nedgravnings-armaturer foran et tysk fodboldstadion eller en fuldt oplyst gylden facade i Doha, Qatar.

Der er desuden et særligt fokus på intelligente styringssystemer, såsom CASAMBI, DALI eller KNX til store systemer, hvor komplette anlæg kan sammensættes og leveres, med alt fra kabler og skabe til lysstyring og armaturer.
Udvalgte referencer tæller bl.a. flere DSB-stationer i Københavnsområdet, Musikkens Hus i Ålborg og Kunstmuseet Arken i Ishøj.

www.instalighting.de/en/

Ring på +45 4353 5335