top

 
LED vej- og pladsbelysning, LED gadelamper, parklamper, pullertlamper fra Neri - DELUX DENMARK

NERI 

Siden 1962 har Neri været et symbol på high-end udendørs møbler og belysningssystemer i Italien og i hele verden. Neri er belysningsstandarden i over halvdelen af de italienske kommuner og i mange prestigefyldte blandede brugs-, gæstfriheds-, bolig- og detailudviklinger verden over. 

Neri´s mission har altid været og fortsætter med at være innovation og teknologisk forskning i overensstemmelse med lidenskab for godt håndværk. Firmaet er grundlagt af Domenico Neri, kunstner, billedhugger og opmærksom observatør og tolk af byernes æstetiske og funktionelle krav. 

Restaureringsaktiviteter, reproduktioner, skræddersyede produkter samt partnerskaber med arkitekter, lysdesignere og energiforvaltere er en del af udbuddet fra Neri som er repræsenteret med sin tilstedeværelse i over 100 lande. I de innovative laboratorier, som er et særpræg for virksomheden, arbejder et dedikeret og lidenskabeligt team af teknikere og ingeniører som simulerer de miljøer, hvor produkterne vil blive placeret og måler lyseffekter og lysadfærd. 

Ring på +45 4353 5335 

Udendørs gadelamper i gammel stil samt resturering - NERI - DELUX DENMARK
Udendørs offentlige byrums møbler fra NERI - DELUX DENMARK
Vej- og pladsbelysning gennem 50 år af NERI - DELUX DENMARK