top

 
Udendørs LED vej og gadebelysning, LED facade park og plads belysning fra Willy Meyer - DELUX DENMARK

SIDEiS - intelligent LED Vej- og pladsbelysning

SIDEis er vores kompakte og intelligente LED-design, lavet til trafikerede veje, konfliktzoner og tunnelbelysning. Det giver en ren, jævn lysfordeling over vejoverflader for optimalt udsyn til føreren, mens spild af lys elimineres.
I modsætning til lodret monterede lyskilder på traditionelle master, fordeler SIDEis lyset SIDERALT – hen over en vejbelægning. Dette undgår blænding for bilister, og eliminerer spild af energi på at belyse store områder uden for vejbanen.

Se SIDEiS Katalog her.

Vigtige udfordringer, SIDEis har overvundet

SIKKERHED

Det innovative lavt monterede design fjerner ikke kun kollisions forhindringer, men fordeler lyset jævnt over vejen uden at gå på kompromis med effektiviteten. Dens højde fjerner direkte blænding fra føreren og fremhæver vejens kurve, stigning og fald. Dette forbedrer også fodgængernes sikkerhed – så de bliver set tydeligere  af bilisterne.

OMKOSTNINGER –

Ved at bruge monumentalt færre råmaterialer er de innovative SIDEis-lamper billigere at købe, installere, vedligeholde og køre i drift – som inkluderer et bemærkelsesværdigt 13W energiforbrug pr. armatur. Hvis der er brug for flere lamper, er de langsigtede besparelser betydeligt større.

VEDLIGEHOLDELSE –

Med let tilgængelighed og installation for entreprenører, kan positions justeringer, yderligere installationer eller reparationer finde sted uden dyrt lejeudstyr, der bruges til at få adgang til traditionelle 10m+ gadebelysnings lamper.

HÆRVERVÆRK –

En reel og vigtig bekymring i forbindelse med vejbelysning. SIDEis-lamper er strategisk skjult og ude af syne. Lysarmaturet placeres i områder, hvor folk ikke går forbi – såsom i motorvejs kryds, broer, tunneller og i travle konfliktzoner.

BÆREDYGTIGHED –

Der bruges langtidsholdbare, genanvendelige materialer til at bygge lysarmaturet, hvilket reducerer dets påvirkning af miljøet med miljøvenlig emballage. Kombineret med et ultra lavt energiforbrug er SIDEis-gadelyset designet til fremtiden for vejbelysning, gadebelysning, vejtunnel og bybelysning.