top

DELUX DENMARK oplyser fem–stjernet kontorhotel i Gladsaxe - Tower 14

Der er noget luksuriøst over Tower 14 - det nyetablerede fire etagers kontorfællesskab på Transformervej 14 – 16 i Gladsaxe. 

Hotel stemningen, hvor elegance og funktionalitet går op i en højere enhed, understreges af specialfremstillede lysarmaturer og accent lighting fra Schweiz.

Hvis man leder efter en kontorplads i københavnsområdet, og samtidig elsker ”hotel-vibes” og New Yorker-stemning, er Tower 14 i Gladsaxe et rigtig godt bud.
Her er der ikke sparet på noget, og målet for bygherre, Erik Mortensen, har været, at brugerne af den 6600 m2 store ejendom skal føle sig som gæster på et femstjernet hotel.
Det betyder, at både faciliteter og services er helt i top med bl.a. reception, loungeområder, lækre møbler og alt i high-end installationer. Til det sidste hører også den elegante belysning, som DELUX DENMARK har leveret.
 

Læs også: Nemo Lighting genskaber sol og strand inde i badehotel

I kontorer og møderum er der f.eks. opsat specialfremstillede Nexia-armaturer med mikroprismatisk afskærmning. Afskærmningen sikrer en elegant lysfordeling og reducerer samtidigt risikoen for blænding.

Til gangarealerne har DELUX DENMARK derimod valgt en række schweiziske produkter fra Neko Lighting. Der er tale om det magnetiske og særdeles fleksible skinnesystem, Moduline 26, som forsyner både accent- og modulbelysning med 48V spænding. Med magnetskinnen er det legende let at rette accent-lyset præcist derhen, hvor man vil, og dermed opnå den maksimale effekt.
Ejer af DELUX DENMARK, Michael Madsen, oplyser endvidere, at den samlede lysinstallation i Tower 14 er dagslysstyret og desuden udstyret med bevægelsessensorer.
- Tanken er, at lyset skal bidrage til og understrege de luksuriøse omgivelser, men på en klimavenlig og ansvarlig måde, lyder det.

Speciel belysning til en anderledes arbejdsplads - med højt til himmelen

DELUX DENMARK har bidraget til, at belysningen i det ny-indviede Ferring forsknings- og udviklingscenter Soundport i Kastrup er blevet en helt speciel oplevelse.

Tyske Projektleuchten GmbH og Willy Meyer+Sohn GmbH+Co er nogle af de producenter, DELUX DENMARK har anvendt i lysdesignet til Soundport, der er tegnet af Foster + Partners og som rummer 24.000 m2.

Lysdesigner Florian Ladurner, INDI*LIGHT GbR har valgt, at lade ramperne til hovedindgangen belyse med den lille, diskrete FFF Wallwasher Solo fra Projektleuchten GmbH, der spreder lyset perfekt ud på den skiferbelagte flade, der leder op til indgangen.

FFF Wallwasher Solo fra Projektleuchten GmbH


Hybrid Spot er anvendt til at belyse både pladsen foran den spidse ’stævn’ på bygningen, og til at give de store træer i det indvendige atrium rigeligt lys til også at trives i de mørke måneder - uden at blænde dem, der dagligt færdes i bygningen.


I stueetagens auditorium med udsigt mod Øresundsbroen, er et vigtigt supplement til den nedadrettede belysning i loftet blevet Projektleuchten’s FFF RDB asymmetriske, indirekte Wallwasher-line, der sidder på begge endevægge. Lyset er rettet ud under loftsfladerne. Loftet selv fungerer derved som indirekte baggrundsbelysning, der bliver et vigtigt element i et samlet, behageligt lysindtryk i rummet ved foredrag og undervisning.


Den trekantede bygning har et kæmpe, glasoverdækket atrium i 6 høje etagers højde med højt til himmelen, og i kontrast hertil er der tre trappetårne som hjørnestene i rå beton, hvor der til gengæld ikke slipper dagslys ind. Her har DELUX DENMARK installeret specialfremstillede, lodrette, lysende paneler, der sørger for et jævnt, sikkert og særdeles behageligt lys i fordelingsgange og trappeskakter.


På den lille gæste-parkeringsplads, der ligger foran bygningen har DELUX DENMARK installeret fem master med hver tre Monospot fra Meyer. De oplyser pladsen foran med en begrænset lysudbredelse, så de er med til at give hele området et velbelyst, trygt men alligevel diskret oplyst indtryk mod aftenhimlen.


Udvalgt belysningsprojekt - kontorhotel

TOWER 77, Kontorfælleskab i Søborg på Vandtårnsvej 77.

Nyrenoveret kontorfællesskab i København.

Tower77 er et nyt business hotel, hvor huset er blevet renoveret, og indrettet med ny belysning, nye møbler, gulve og et loungeområde med café.

Der er god plads til opstart, vækst, enkeltmandsvirksomheder og etablerede virksomheder.

Tower77 tilbyder lukkede kontorlokaler for 2-30 personer til de mest overkommelige priser i hele Københavnsområdet.

 

I det 4. etager høje kontorhotel har DELUX DENMARK leveret al gangbelysningen. Her er der valgt MODULINE LED lysskinne system fra NEKO. 

Tower77 har 66 kontorlokaler i forskellige størrelser. Til denne omfattende belysnings opgave, er løsningen faldet på FX45 armaturer fra ES Systems.

Øvrige skinnesystemer i køkken, reception og møderum er tillige leveret fra vores producent NEKO. For flexibel belysning og tidløst design, er der monteret PURE LED spotlight til 230 Volt skinnesystem.

Derudover er der i udvalgte møderum installeret MODULINE LED lineær system nedhængt i wire og rund LED påbygnings loftlampe, alle fra NEKO.


Udvalgt belysningsprojekt i kantine

SUND&BÆLT

Vester Søgade 10, København

Sund & Bælt (Femern Konsortiets hovedsæde) skulle have fornyet deres kantine, møderum,gangarealer, toiletter og køkkener.

Rådgivende Ingeniør Gert Carstensen foreslog downlight DL170 LED med en dekorativkantring, downlight DL100 LED samt LED skinnespot Bi.box, alle fra Hoffmeister.

Der blev leveret Hoffmeisters downlight DL170 med den nyeste LED teknik og med DALI spoler.I alt over 100 stk. med 2000Lumen.

Til projektet blev der også leveret et lidt mindre antal af Hoffmeisters downlight DL100 LED,som primært er monteret i de lavere lofter og som havde et mindre krav til lux niveauer.

I de 3 fasede strømskinner sidder der Bi.box med 19W LED i 3000Kelvin til at lavestrejf lys ned af væggen.

På alle Hoffmeisters produkter ydes der 5 års garanti.


 

 

 

LED kontorbelysning, lamper og skinnespot til kontor, alu belysnings skinner, LED spotlights

Hoffmeister - kontorbelysning, LED profiler

HOFFMEISTER`s speciale er LED downlight, skinner og spots med DALI. Desuden har de et omfattende IP65 belysningsprogram, for både indendørs og udendørs LED belysning.

Design og innovation har stået i forgrunden hos Sammode og Hoffmeister i mere end 90 år.
Deres kontorbelysning har en 
autentisk karakter og et tidløst design, med en høj ydeevne og bæredygtighed.
Hoffmeister leverer skræddersyede løsninger og deres lysarmaturer er kendetegnet ved et særligt højt lysudbytte og en enestående levetid. Med integrerede optiske systemer sikres et godt oplyst og blændfrit miljø til enhver tid. 
Når man designer et behageligt arbejdsmiljø, der kombinerer effektivitet og komfort, har lyset i arbejdsområdet en afgørende betydning. Ud over dets rent funktionelle aspekt, som at vise folk vej i en bygning, fremmer lys koncentrationen og bidrager til et godt samarbejde. Lyset fremhæver bygningens arkitektur og understreger virksomhedens identitet.
Dimensioner, monteringssystemer, farver, belysningstilbehør – der er utallige Individuelle design muligheder! 

Ring på +45 4353 5335