top

Udvalgt belysningsprojekt - kontorhotel


TOWER 77, Kontorfælleskab i Søborg på Vandtårnsvej 77.

Nyrenoveret kontorfællesskab i København.

Tower77 er et nyt business hotel, hvor huset er blevet renoveret, og indrettet med ny belysning, nye møbler, gulve og et loungeområde med café.

Der er god plads til opstart, vækst, enkeltmandsvirksomheder og etablerede virksomheder.

Tower77 tilbyder lukkede kontorlokaler for 2-30 personer til de mest overkommelige priser i hele Københavnsområdet.

 

I det 4. etager høje kontorhotel har DELUX DENMARK leveret al gangbelysningen. Her er der valgt MODULINE LED lysskinne system fra NEKO. 

Tower77 har 66 kontorlokaler i forskellige størrelser. Til denne omfattende belysnings opgave, er løsningen faldet på FX45 armaturer fra ES Systems.

Øvrige skinnesystemer i køkken, reception og møderum er tillige leveret fra vores producent NEKO. For flexibel belysning og tidløst design, er der monteret PURE LED spotlight til 230 Volt skinnesystem.

Derudover er der i udvalgte møderum installeret MODULINE LED lineær system nedhængt i wire og SUGAR, rund LED påbygnings loftlampe, alle fra NEKO.


Udvalgt belysningsprojekt i kantine

SUND&BÆLT

Vester Søgade 10, København

Sund & Bælt (Femern Konsortiets hovedsæde) skulle have fornyet deres kantine, møderum,gangarealer, toiletter og køkkener.

Rådgivende Ingeniør Gert Carstensen foreslog downlight DL170 LED med en dekorativkantring, downlight DL100 LED samt LED skinnespot Bi.box, alle fra Hoffmeister.

Der blev leveret Hoffmeisters downlight DL170 med den nyeste LED teknik og med DALI spoler.I alt over 100 stk. med 2000Lumen.

Til projektet blev der også leveret et lidt mindre antal af Hoffmeisters downlight DL100 LED,som primært er monteret i de lavere lofter og som havde et mindre krav til lux niveauer.

I de 3 fasede strømskinner sidder der Bi.box med 19W LED i 3000Kelvin til at lavestrejf lys ned af væggen.

På alle Hoffmeisters produkter ydes der 5 års garanti.