top

 

Udvalgte hotelbelysnings referencer

HOTEL NH COLLECTION

København

Burmeister & Wains gamle administrationsbygning fra 1962 af Palle Suenson og Kampsax er gået fra at være en ”grim ælling”, kendt under navnet Ørkenfortet, til i dag at være en ”eksklusiv svane” midt i København med nordiske, afdæmpede vægfarver og design og en fantastisk udsigt over byen og havnen.

Det er en overdådighed i fine materialer og ikke mindst belysningen, der er rigeligt af. Igen har DELUX DENMARK med Baulmann’s armaturer udstyret alle værelserne med små sengelamper, en række spots i loftet og en diskret væglampe på gangen ud for hvert værelse. Alle modeller er specialfremstillet til hotellet og falder godt ind i det øvrige inventar, der har afdæmpede farver, naturmaterialer og messing-overflader som et gennemgående træk.

HOTEL HILTON

Københavns Lufthavn

HOTEL HILTON
Hotel Hilton etape 1. "make over" af 200 værelser er gennemført i maj 2012.

Væg-, gulv- samt læselamper er special produceret af Baulmann Leuchten,Tyskland i samarbejde med Dynamo Studio.

Der er anvendt kompaktlysrør til væg- og gulvbelysning, samt LED til læselamperne.

Desuden har Baulmann leveret spejle til entre i værelser og spejle på badeværelser medintegreret varmetråde til forhindring af dug på spejl.


 

 

 

CROWNE PLAZA HOTEL 

Ørestaden 

DISSING+WEITLING architecture

Samtlige værelser på Crowne Plaza Copenhagen Towers er indrettet med specialfremstillede lamper fra Baulmann Leuchten. 

Baulmann Leuchten er et tysk firma med stor ekspertise indenfor hotelbelysning,og har ud over deres faste program, også mulighed for at tilgodese den enkelte kundes behovmed special fremstillede hotel lamper, hvilket var tilfældet i ovenstående sag. 

Baulmann råder desuden over et stort program med bl.a. diverse spejle med lys,meget store pendler og store downlights med DALI-styring og RGB farveskift.