top

 

Udvalgte hotelbelysnings referencer

HAGES BADEHOTEL 

Rødby 

De ultralette Zirkol loftslamper lyser både op og ned og tilfører hotelreceptionen en lethed og elegance, der giver gæsten i Hages Badehotel en ekstra oplevelse.

Når man ankommer til Hages Badehotel bag det gamle dige i Rødbyhavn, betages man af den smukke natur og det rige dyreliv.
 

Hotellet, der består af en receptionsbygning og mindre huse, er smukt passet ind i naturen af Miami Ark

LED pendler, hotelbelysning, IP40-IP41, DALI, 2700-3000-4000Kelvin, tuneble White, RGBW, Hages Badehotel

Inde i receptionen venter der endnu en oplevelse i form af et lyst og lækkert interiør, hvor belysningen udgør en ekstra dimension: Lette som sæbebobler ”svæver” lysende ringe gennem det højloftede lokale.

- Lamperne nærmest genskaber stemningen af sol og strand inde i bygningen, siger Peter Rietz, der er arkitekt hos DELUX DENMARK, som har leveret belysningen.

DELUX DENMARK har igennem 30 år udviklet omfattende ekspertise inden for lyssætning og hjælper kunderne med at kortlægge deres behov og finde eller skræddersy de rette løsninger.

De prisvindende Zirkol lamper i receptionen på Hages Badehotel er fremstillet af H-profiler i alu, som indeholder to LED strips, der lyser henholdsvis op og ned.

- Det omnidirektionelle lys sørger for god oplysning af hele lokalet, uanset lysindfald, siger Peter Rietz.

De runde lyskilder er ophængt i tre-fire wirer i loftet, og da disse wirer ikke er særligt synlige, opnås et ultralet og svævende udtryk.

LED pendler op til 500 cm, IP40-IP41, DALI, 2700-3000-4000 Kelvin, tuneble white RGBW, Hages Badehotel, DELUX DENMARK
LED pendler, hotelbelysning, IP40-IP41, DALI, 2700-3000-4000Kelvin, tuneble White, RGBW, Hages Badehotel
LED pendler, hotelbelysning, IP40-IP41, DALI, 2700-3000-4000Kelvin, tuneble White, RGBW, Hages Badehotel

Nemo Lighting vil interagere med arkitekter
Måske kommer vi til at se endnu mere lampedesign fra Nemo Lighting herhjemme. I hvert fald gør virksomheden sig netop nu mere synlig i Danmark og indbyder arkitekter til samarbejde.

I anledning af 3 days of Design åbnede Nemo Lighting showroom i København, og for første gang i Norden præsenteres hele ”Masters” kollektionen, et unikt udvalg af lamper designet af det 20. århundredes mestre som Le Corbusier og Charlotte Perriand.
Showroom’et er en fortsættelse af Nemo Lighting’s udviklingstrend, og målet er klart: Virksomheden ønsker at interagere med arkitekter og fagfolk i det pulserende København.

Masters-samlingen er realiseret i samarbejde med Le Corbusier Foundation og Charlotte Perriand Archives og baseret på originale skitser og unikke håndtegnede prototyper. Kollektionen viser de to legendariske designeres ekstraordinære vision og designfølsomhed inden for moderne arkitektur og design.

HOTEL NH COLLECTION

København

Burmeister & Wains gamle administrationsbygning fra 1962 af Palle Suenson og Kampsax er gået fra at være en ”grim ælling”, kendt under navnet Ørkenfortet, til i dag at være en ”eksklusiv svane” midt i København med nordiske, afdæmpede vægfarver og design og en fantastisk udsigt over byen og havnen.

Det er en overdådighed i fine materialer og ikke mindst belysningen, der er rigeligt af. Igen har DELUX DENMARK med Baulmann’s armaturer udstyret alle værelserne med små sengelamper, en række spots i loftet og en diskret væglampe på gangen ud for hvert værelse. Alle modeller er specialfremstillet til hotellet og falder godt ind i det øvrige inventar, der har afdæmpede farver, naturmaterialer og messing-overflader som et gennemgående træk.
 

HOTEL HILTON

Københavns Lufthavn

HOTEL HILTON
Hotel Hilton etape 1. "make over" af 200 værelser er gennemført i maj 2012.

Væg-, gulv- samt læselamper er special produceret af Baulmann Leuchten,Tyskland i samarbejde med Dynamo Studio.

Der er anvendt kompaktlysrør til væg- og gulvbelysning, samt LED til læselamperne.

Desuden har Baulmann leveret spejle til entre i værelser og spejle på badeværelser medintegreret varmetråde til forhindring af dug på spejl.


 

 

 

CROWNE PLAZA HOTEL 

Ørestaden 

DISSING+WEITLING architecture

Samtlige værelser på Crowne Plaza Copenhagen Towers er indrettet med specialfremstillede lamper fra Baulmann Leuchten. 

Baulmann Leuchten er et tysk firma med stor ekspertise indenfor hotelbelysning,og har ud over deres faste program, også mulighed for at tilgodese den enkelte kundes behovmed special fremstillede hotel lamper, hvilket var tilfældet i ovenstående sag. 

Baulmann råder desuden over et stort program med bl.a. diverse spejle med lys,meget store pendler og store downlights med DALI-styring og RGB farveskift.