top

 

Belysning til tunneler

DELUX DENMARK har leveret lys til store vejtunnel projekter. 

Nordhavns tunnel, Køge vejtunnel samt vejtunnel på Færøerne.  

Nordhavns tunnelen - det bedste indenfor LED samt styringsteknik, software og kameraer til lysmålinger.

DELUX DENMARK har fra 2014 til 2017 leveret næsten 400 stk. T- LED tunnel armaturer fra AEC Lighting til Nordhavns tunnelen.

Desuden har vi leveret al styringsteknik, software programmer samt kameraer til 24 timers lysmålinger ved begge indkørsels- og udkørsels zoner. Udbuddet kom i 2011, og opgaven var at belyse to rør med to kørebaner. Der blev lagt vægt på, at leverancen skulle være state of the art med hensyn til LED teknik.

Se projekt med T-LED armaturet i Nordhavns tunnelen

Nordhavn tunnel belysning

AEC blev valgt af Københavns kommune til Nordhavns tunnel LED-belysningsprojekt. Nordhavnstunnelen er første stop på en ny vej til Københavns nordhavn. Nordhavn er et gammelt industri- og havneområde, der planlægges bebygget i et nyt byområde i den nordøstlige del af København. Byområdet forventes at få 40.000 indbyggere og 40.000 nye arbejdspladser. DELUX DENMARK og AEC samarbejdede med kommunen om levering af LED-lys til tunnel belysningen. Faktisk blev T-LED 3 projektører installeret ved indgangen til tunnelen, hvor der er en smuk dagslys skærm designet af C.F. Møller Architects, mens T-LED 1 blev installeret i inderzonen.

Et stort tunnel belysnings projekt

Nordhavnsvej var det største infrastruktur projekt i København i de seneste 50 år. Vigtigheden af ​​at sikre sikkerhed og høj ydeevne på et infrastruktur projekt af dette niveau, var af afgørende betydning, for at nå de opstillede mål. Igen blev AECs LED-løsninger til vej tunnel belysning valgt, på grund af deres pålidelighed og høje teknologiske indhold.

T-LED3

Vejtunneler oplyst i total sikkerhed.


T-LED3 er LED-projektøren designet af AEC til vej-tunnel belysning. Fremstillet udelukkende af AISI 316 L stål, som garanterer en ekstrem modstandsdygtighed over for korrosion og sikrer langvarig ydeevne.

Se projekt med T-LED armaturet i Nordhavnstunnelen

Designet til at gøre en forskel - Høj kvalitet og langvarig ydeevne.

Hurtig og nem installation

Reducer driftsomkostningerne, samtidig med at nedetiden minimeres takket være hurtig og nem installation.

Køge vej-tunnel

LED tunnelbelysning af Køge-tunnelen

Denne 150 m lange tunnel som ligger under metrostationen i Køge by og forbinder Niels Juel Gade på stationens vestside med Værftsvej på banesiden mod øst, åbnede for trafik i oktober 2016. Tunnelen repræsenterer et vigtigt første skridt for Køge by for både byudvikling og trafikstyring. Projektet er udført i samarbejde med DELUX DENMARK, officiel partner for AEC Illuminazione i Danmark, og bestilt af Cowi, et ingeniør-, økonomi- og infrastrukturrådgivningsfirma, som tog sig af projektet.

Køge-tunnelen oplyst med pålidelige løsninger

Højtydende LED-tunnellys, der garanterer større sikkerhed.
Systemerne, der anvendes til LED-belysningen i Køge-tunnelen, er resultatet af AEC's mangeårige erfaring med tunnel belysning, og er specielt designet til permanent eller forstærkende belysning. Enhederne overholder alle standarder for pålidelighed, sikkerhed og effektivitet, hvilket kendetegner hele sortimentet.

Effektive vejtunneler og underføringsbelysning

Køge tunnelen blev belyst med i alt 106 LED-projektører fra Galileo Tunnel-serien til venstre og højre som side forstærkning og som permanent belysning af tunnelen. 
Takket være denne belysningsløsning, er målene om energieffektivitet i tunnelen og øget sikkerhed for rejsende blevet nået.

Tunnel lysstyrings systemer, der optimerede belysningen

Systemerne, der bruges til LED-belysningen af ​​Køge-tunnelen, giver mulighed for at variere lysstrømmen automatisk og styre belysningen direkte fra dedikeret software, hvilket yderligere reducerer energiomkostningerne og letter vedligeholdelsen.

GALILEO EB Tunnel

Rejs i et sikkert og effektivt lys

GALILEO EB Tunnel er en serie af tre LED-projektører til tunnel- og underføringsbelysning. 

Reducer energiomkostningerne og optimer vedligeholdelsen med øjeblikkelige resultater med hensyn til trafiksikkerhed og visuel komfort.

Perfekt til permanent belysning

GALILEO 1 TUNNEL er udstyret med integreret ledningsføring og garanterer permanent belysning med høj energibesparelse..

Galileo EB Tunnel til belys-ning af LED-underføringer

Forbedrer visuel opfattelse.
Man kan også vælge GALILEO EB Tunnel til belysning af underføringer. I disse områder er det, i betragtning af den hurtige passage af chauffører fra en ekstern til en intern lys-tilstand, meget vigtigt at sikre maksimal visuel komfort for at undgå forstyrrelser eller blænding.

Bliv inspireret af AEC's og DELUX DENMARK's 

tunnel belysning referencer