top

 

Spejl med integreret LED makeup

Nedbygningsspots fra Hess

Den tyske producent HESS repræsenterer tradition, innovation og stabilitet.

De energieffektive belysnings produkter sammenfatter præcision-manipuleret optiske systemer med computer-designede reflektorer, state-of-the-art lyskilder, såsom lysdioder osv, samtidigt med at de opfylder overlegne økonomiske besparelser og uovertruffen belysnings kvalitet.

Ring på +45 4353 5335 


LED nedbygningsspots med Bartenbach-designet reflektor teknologiLED nedbygningsspots med Bartenbach-designet reflektor teknologi

ACCADIA L og ACCADIA R

Med ACCADIA præsenterer Hess en ny dimension af LED nedgravningsspot. ACCADIA L og R er en innovativ LED nedbygningsspot - perfekt egnet til at fremhæve bygninger og arkitektoniske træk som kolonner, buer og skulpturer, som såvel som træer og planter. 

Oplev perfekt lys i ekstraordinært design når Bartenbach møder Hess. En kombination der sikrer bedste belysning og avanceret LED-teknologi. Reflektorer udviklet af Bartenbach i forbindelse med Hess 'tekniske belysningskompetence sikrer ekstremt homogen lysfordeling for de roterende symmetriske såvel som de asymmetriske ACCADIA versioner. Et særligt træk ved den asymmetriske variant, er at den homogene lysfordeling opnås lige fra nederste kant af en overflade der skal belyses, uden de sædvanlige "mørke zoner".

ACCADIA L og ACCADIA R fås i lineær eller rund og har kabinet i rustfrit stål og hærdet sikkerhedsglas. Assymetriske eller rotationssymmetriske reflektorer. Tilgængelig med LED 3000 K, 4000 K og 5700 K.

Download pdf

Hent pdf med teknisk info

LED nedbygningsspots med Bartenbach-designet reflektor teknologi

LED nedgravningsspot IP67 uplight Ravenna udendørs lampe fra HESS DELUX DENMARK

RAVENNA

RAVENNA er en serie runde nedbygningsspots med hærdet glas, rustfri stålkant og hus i støbt aluminium, som er coated med RAL 7016 PE belægning, der giver en overlegen rustbeskyttelse.

HESS RAVENNA fås med symmetrisk eller asymmetrisk lysfordeling. Mulighed for farvefiltre.  

Download pdf

LED nedgravningsspot IP67 uplight Ravenna udendørs lampe fra HESS DELUX DENMARK

LED nedgravningsspot IP67 uplight Ravenna udendørs lampe fra HESS DELUX DENMARK