top

 

GRIVEN belysnings teknologi på højt plan, LED lys effekter, LED projektører, LED vægbelysning, LED lineær og pixel belysning

GRIVEN

For over tyve år siden, da virksomheden blev grundlagt, var ingeniørbelysningsudstyr hos GRIVEN ikke blot en forretning, det viste sig at være en mulighed for at komme i kontakt med en ny form for kunst i stedet.  De opnåede international anerkendelse i begyndelsen af ??1990'erne og voksede konstant ved regelmæssig frigivelse af innovative og originale lyseffekter. Den overordnede ambition var at søge efter belysningsløsninger, hvor de højeste designstandarder, effektivitet og fleksibilitet altid ville forblive kerneværdier for den stolte - Made in Italy - ekspertise.   

Den nyudviklede Solid-State Lighting-teknologi strakte grænserne for gældende løsninger og afslørede tidligere uudforskede dimensioner. Den forbedrede kombination af bæredygtighed og ydeevne har afsløret funktionelle og banebrydende elementer, der repræsenterer fundamentet i alle deres seneste kollektioner.   Enhver bymæssig kontekst - uanset om det er historisk eller moderne arkitektur, forretnings- eller private bygninger - kan få ny identitet og symbolsk værdi ved hjælp af en tværfaglig tilgang til belysningsuddannelse. Deres underholdningsindustri know-how og frisk arkitektonisk belysningsopfattelse, implementeres gennem en række digitale teknologiprodukter til modulopbygning, væg, forsænket, under vand, lineær og pixel belysning.   

GRIVEN´s samarbejde med de mest anerkendte lysdesignere og arkitekter med forskellige kulturelle baggrunde, er blevet en utømmelig inspirationskilde til udvikling af funktionelle eller dekorative specialfremstillede kvalitetsprodukter, der hjælper med at omdefinerer det rum, vi bor i, med miljø- og energivenlige belysningsløsninger. 

www.griven.com

Se katalog her

Ring på +45 4353 5335