top

 

Buzzi & Buzzi 

BUZZI & BUZZI er et Italiensk belysningsfirma - grundlagt i 1990.

Deres teknologi og design er smeltet sammen, for at skabe nye koncepter på projekt belysnings- markedet. Resultatet er materialer, som er virkelig anderledes, ikke kun ud fra et æstetisk synspunkt, men også funktionelt og teknisk.

Virksomheden har specialiseret sig i downlight/indbygnings lysarmaturer i det patenterede AirCoral ® materiale.

I dag indeholder deres program belysning til inden- og udendørs applikationer.

AirCoral ® er et innovativt materiale, udtænkt af Buzzi & Buzzi med det formål, at kombinere godt design med naturlige og teknologiske ingredienser.

Dette muliggør produktion af belysningsarmaturer karakteriseret ikke blot ved deres rene, flydende former og satin hvide finish, men også af den ekstremt høje tekniske kvalitet af det anvendte materiale.

AirCoral ® består af en kombination af naturlige mineraler og aggregerende elementer, der gør det ekstremt modstandsdygtigt over for høje temperaturer og termisk chok. Dette øger det mulige valg af lyskilder, og giver lysarmaturet mulighed for at blive installeret i et stort udvalg af forskellige arbejdsmiljøer.

Materialet er uimodtagelig for slag og ridser, så det kan bruges i let tilgængelige områder. Derudover gør dets særlige egenskaber, det naturligt støvafvisende.

AirCoral ® produkter kræver ikke nogen specifik vedligeholdelse, er certificeret i overensstemmelse med EU-normer, og i overensstemmelse med de højeste markedsstandarder.

BUZZI & BUZZI markedsfører armaturer i Coral ® i 4 forskellige materiale versioner, med hver deres specifikke egenskaber.

Klik her for yderligere præsentation af BUZZI & BUZZI

 

Ring på +45 4353 5335