top

 

LED projektør til sportsanlæg, stadion LED belysning, oplysning af tennisbaner, LED belysning træningsbaner, LED belysning sport, ALU fra AEC - DELUX DENMARKLED projektør til sportsanlæg, stadion LED belysning, oplysning af tennisbaner, LED belysning træningsbaner, LED belysning sport, ALU fra AEC - DELUX DENMARKLED projektør til sportsanlæg, stadion LED belysning, oplysning af tennisbaner, LED belysning træningsbaner, LED belysning sport, ALU fra AEC - DELUX DENMARKLED projektør til sportsanlæg, stadion LED belysning, oplysning af tennisbaner, LED belysning træningsbaner, LED belysning sport, ALU fra AEC - DELUX DENMARK

AEC LED projektører til stadions, udendørs trænigsbaner, tenninsbaner, havnefronter, landingsbaner, ect.

Belysningssystemet på et stadion skal sikre ensartet belysning af banen og perfekt synlighed uden blænding, hvilket kan påvirke spillet. AECs optiske teknologi sikrer maksimal visuel komfort for spillere og fans.

AEC´s armaturer er fremstillet efter de højeste kvalitetsstandarder og er 100% fremstillet i Italien. Effektiv, fleksibel og eksternt håndterbare belysningssystemer forvandler hver kamp til et mindeværdig show. 

AECs løsninger garanterer fremragende tv-optagelser takket være LED lyskilder med høj TLCI indeks og tillader oprettelse af super langsom bevægelse flimmerfri filmoptagelser. 

ALO projektører fra AEC kræver ikke opvarmningstider og kan belyse helt specifikke dele af banen i løbet af en begivenhed eller før kampen, for at skabe lyseffekter og understrege showet. Et godt oplyst stadion er et sikrere stadion. AEC-løsninger sikrer perfekt belysning både inde og omkring arenaen. Korrekt belysning forhindrer ulykker og øger sikkerheden.

ALO LED fodboldsstadions projektør

ALO-serien inkluderer tre typer projektører, ALO 1 ALO 2 og ALO 3, i tre forskellige versioner: med separat ekstern driver til fjernbetjening, med driver monteret på monteringsbeslaget og med en patenteret barycentrisk fastgørelsessystem MicroMoover. Tre forskellige løsninger, der imødekommer ethvert installationsbehov. 

ALO-serien sikrer enestående lyskvalitet, effektiv termisk ledelse og langvarig præstation. Flomlygterne er lavet af støbt aluminium og er designet både til at minimere overfladens udsættelse for vinden og for at minimere vægten. 

Fastgørelsessystem C BRACKET C-beslaget på ALO er lavet af formstøbt aluminium. det er justerbar og vipbar på det vandrette plan fra + 20 ° til + 75 ° med graduerede trin med kontrolleret frigivelse på 5 °. Ekstra mikrojustering på ± 2,5 ° hver 0,5 ° med graduerede slots til mellemværdier ved hovedjusteringen. Det er også tilgængeligt til inverteret montering, hvilket garanterer stor installation alsidighed. 

Det innovative patenterede fastgørelsessystem MicroMoover er ideelt til ophængt installation af ALO i begrænsede rum (for eksempel under tagdækslet på tribuner). Desuden forenkler MicroMoover pegehandlinger. Dette fastgørelsessystem muliggør justering på flere planer og akser: hovedjustering med hældningsområde i det vandrette plan fra + 20 ° til + 75 °. Yderligere mikrojustering fra 0 ° til + 10 ° for mellemværdier til hovedjusteringen. Rotationsområdet på lodret akse ± 180 ° ALO er udstyret med DMX-interface, der styres af et fjernbetjent belysningskonsol. Dette gør det muligt, at indsætte lyskilderne i en større bredde, hvilket gør styringen lettere, ligesom det er muligt at forberede lysshowet på forhånd og huske de forskellige scener på de rigtige tidspunkter. 

ALO er den perfekte løsning ikke kun for sportsfaciliteter, men også for alle andre sammenhænge, ??hvor belysning kan tilføje og generere underholdning. Selv i tilfælde af f.eks. belysning i kredsløb,  er ALO det vindende valg, takket være muligheden for at tilføje lyseffekter før og efter et event, hvor deltagere deltager, for at understrege begivenheden.

ALO fås med et højtydende SPOT-optisk System, specielt udviklet til at imødekomme alle installations krav inden for professionelle sportsbaner. Systemet består af 7 forskellige symmetriske lysoptikker til punktuel belysning på banen. Den høje tilgængelighed af spredningsvinkler gør det muligt for designeren, at optimere lys i enhver retning med ekstrem fleksibilitet. SPORT PROFESSIONEL løsningen bruger specifikke LED-kilder til høj kvalitet TLCI tv-udsendelser.

Gå til AEC´s egen præsentation af ALO her    

   

MICROMOOVER

AEC patenteret fastgørelsessystem

Det innovative MicroMoover barycentriske monteringssystem er ideelt til nedhængt installation af projektøren i trange rum og tillader justering på flere planer og akser: hovedjustering med hældningsområde på det vandrette plan fra +20° til +75°. 
Yderligere mikrojustering fra 0° til +10°. Rotation på lodret akse ±180°.
Se videoen af, hvordan det virker

C-BESLAG

Monteringssystem

C-Bracket er lavet af trykstøbt aluminium. Den er justerbar og kan vippes på det vandrette plan fra +20° til +75° med graduerede trin med kontrolleret klik på 5°.
Yderligere mikrojustering på ±2,5° hver 0,5° med graduerede slidser til mellemværdier til hovedjusteringen. Den fås også til omvendt montering, hvilket garanterer stor alsidighed.
Se videoen af, hvordan det virker