top

 

LED belysning i utallige farvekombinationer fra Prolicht Lighting

PROLICHT

PROLICHT er en verdensomspændende producent af arkitektonisk belysning og belysningskoncepter med hovedkontor i Neu-Götzens / Tyrol.

Produktionshallen i Götzens/Tyrol, gør det muligt, at producere i høj kvalitet, med stor fleksibilitet, og indenfor kort tidsrum for individuelle anmodninger.

PROLICHT´s fokus er på indendørs belysning i high-class design, hurtig produktion og øjeblikkelig levering, og med systemet "Give me 5", gør PROLICHT det muligt, at opfylde kundens ønsker og behandle kundens ordre på kun fem dage fra indkommende ordrer til levering.

Alle PROLICHT´s belysnings armaturer kan fremstilles i 25 forskellige farver samt farve–kombinationer, helt efter kundens eget ønske og efter mottoet ”Give me 5”.

PROLIGHTS produktsortiment indeholder bla. armaturer til loft og væg med og uden synlige kantrammer, DALI styrede skinnespot, profiler og pendler.

DELUX DENMARK ser frem til at præsentere PROLICHT med deres nye 900 siders katalog. Kataloget er udstyret med 25 tilhørende udtagelige pulverlakerede farveprøver, så kunden kan få den rette oplevelse af produktfarve mulighederne og finde inspiration til indendørs belysningsopgaver.

Se det store katalog her

www.prolicht.at

Ring på +45 4353 5335