top

 

LED nedbygningsspot MCI Group

MCI har stor erfaring inden for forskning, design og udvikling af LED belysning og arbejder med det primære mål, at skabe produkter med den rigtige balance mellem kvalitet, effektivitet og funktionalitet.

For at holde MCI Group med i spidsen indenfor lysteknologi industrien, udvikler MCI Group innovative belysnings produkter, der passer til de specifikationer og krav for hvert enkelt projekt, og med maksimal energieffektivitet og funktionalitet.

MCI teamet er med til at sørge for, at kvaliteten af ​​de produkter, som virksomheden udvikler og designer, leverer optimale løsninger for kunderne.

Ring på +45 4353 5335 


LED udendørs belysning lineær nedgravningsspot IP66-68 Ground Liner fra MCI DELUX DENMARKLED udendørs belysning lineær nedgravningsspot IP66-68 Ground Liner fra MCI DELUX DENMARK

GROUND LINER - Lineær LED nedbygningsspot 

GROUND LINER er i et kompakt og holdbart design med et lavt energi-forbrug.

Armaturet er velegnet til sikkerheds- og dekorativ belysning af veje, pladser, trapper, eller andre projekter som kræver en kontinuerlig og lineær belysningseffekt.

Armaturet har en tæthedsgrad på IP 66 /68 en indvirknings modstand på IK10 og understøtter et pres på inventaret på 30kN.

GROUND LINER har et maksimum på 80 LED med 24V DC og et forbrug på 15,36 W for den hvide og varm hvide udgave, og 60 LED med 24V DC og et forbrug på 17,3 W for RGB-versionen.

Trækaflastnings stik til RGB-kontrol og strømtilslutning i samme kabel.Til DMX eller DALI styring.

Download pdf

LED udendørs belysning lineær nedgravningsspot IP66-68 Ground Liner fra MCI DELUX DENMARK

LED udendørs belysning lineær nedgravningsspot IP66-68 Ground Liner fra MCI DELUX DENMARK